X


Timanttirannekorut

Sädehtivät timanttirannekorut Kultajousesta!


Timanttikorut ovat aina yhtä ajattomia jokaisen tyylin kruunuja. Kauniisti sädehtivä timanttirannekoru on myös yksityiskohta joka taatusti huomataan! Lisäksi kaunis ja siro timanttirannekoru on täydellinen lahjaidea rakkaallesi.

Timanttirannekoru on arvokas lahja

Upea timanttirannekoru on lahja, jossa laatu, tyyli sekä tunne yhdistyvät samassa korussa. Timanttirannekoru kestää aikaa ja kauniisti säihkyvä timanttirannekoru on täydellinen lahja läheiselle, ja se sopii annettavaksi myös esimerkiksi valmistujaislahjaksi tai merkkipäivänä. Lahjansaajalle sopivaa rannekorua valittaessa kannattaa huomio kiinnittää lahjansaajan tyyliin. Laajasta timanttirannekoru valikoimastamme löydät taatusti lahjansaajalle mieluisan korun, joka ilahduttaa vielä vuosienkin päästä.

Upeasti säihkyvät timanttikorut sopivat jokaiseen tilaisuuteen. Yhdistä upea timanttirannekoru esimerkiksi timanttikaulakoruun tai ihaniin timanttikorvakoruihin. Elegantit timanttikorvakorut ilahduttavat arjessa, ja kauniisti säihkyvä timanttiriipus kruunaa juhlatyyliin. Laajasta valikoimastamme löydät myös klassiset timanttisormukset jokaiseen tyyliin sekä budjettiin sopivasti. Katso myös valikoimamme vihkisormukset, ja löydä unelmiesi vihkisormus juuri teidän rakkaustarinaanne kuvastamaan.

Mitä on timantti?

Timantti on miljoonien vuosien aikana maaperässä, kovassa paineessa ja kuumuudessa, syntynyt kirkas jalokivi. Timantti on koruissa käytettävistä jalokivistä kaikkein yleisin, ja se on säilyttänyt niin arvonsa kuten myös suosionsa läpi vuosien. Timanttia pidetään usein myös rakkauden symbolina, ja tämän vuoksi timantteja käytetään paljolti etenkin kihla- ja vihkisormuksissa. Kultajousen laajasta valikoimasta löydät kihlasormukset sekä vihkisormukset miehelle ja naiselle. Lisäksi valikoimassamme on myös paljon muita upeita timanttikoruja, tervetuloa tutustumaan! 

Timanttikorut kannattaa aina aika ajoin puhdistaa, jolloin timantin alkuperäinen loisto saadaan takaisin. Helppokäyttöisellä ja näppärällä Puhdistuskynällä saat timantin jälleen säihkymään missä ikinä menetkin. Timanttien säihke ilahduttaa lahjan saajaa ja tuo arkeen juhlan tuntua!

Tervetuloa tutustumaan laajaan timanttikorut valikoimaamme!
Lue lisää

3190
  4990

 

Story of Love Rimini timanttirannekoru 2,00ct valkokulta

_20124639

4990,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Timanttirannekoru 1,0ct, valkokulta

_20079660

3290,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää

Timanttirannekoru 1,0ct, keltakulta

_20079658

3190,00 €

Saatavilla verkkokaupasta

Lue lisää