X


Riipukset

Kultajousen riipusvalikoimassa on laaja mallisto kultaisia, timanttisia sekä hopeisia riipuksia aikuisille, nuorille sekä lapsille. Kultaisista riipuksista löydät muun muassa etnisiä koruja, perinteisiä sydämiä sekä ristejä. Materiaaleina koruissa on käytetty 14 karaatin keltakultaa, valkokultaa ja punakultaa. Miehille suosittu ketjumalli on panssariketju pituudella 50-55 cm, naisille taas kiiltävä venetsiaketju 42-45 cm pituisena. Hopeiset riipukset ovat valmistettu 925 hopeasta ja osassa riipuksissa ketju sisältyy jo valmiiksi hintaan.

Timanttiriipuksissa on suosittu klassisia yksikivisiä sekä sydämiä. Mallistossa on myös muutama risti, joiden runkoon on istutettu timantteja. Timanttiriipukset ovat myös valmistettu 14 karaatin keltakullasta, valkokullasta sekä punakullasta. Osassa malliston koruissa on käytetty kirkkaiden timanttien lisäksi muita jalokiviä, kuten rubiini, topaasi, safiiri, morganiitti. Timanttiriipuksiin sopii venetsiaketju kelta- ja valkokultaisena.

Säännöllinen puhdistus pidentää korun käyttöikää, tutustu Kultajousen korupuhdistustuotteisiin niin voit käden käänteessä puhdistaa korusi kätevästi kotona.